Professionelle kvalitetssikring hos Tømrermester Bo Filtenborg Borup

Professionelt byggeri siden 2007

Om os

Tømrermester og kvalitetssikring af nybyg- stor erfaring

Skal du have tilsyn ved nybyg, og ønsker du at være helt sikker på, at alt er i orden? Så kan vi være din bedste ven!

Hos Tømrermester Bo Filtenborg Borup har vi 15 års erfaring inden for nybyg. Vi tilbyder derfor forskellige ydelser til vores kunder, herunder kvalitetssikring ved nybyggeri. Vi kan sammensætte en aftale baseret på behovet og ønsker i forhold til byggeprojekt.

Vi er specialiserede i at give konkret og objektiv rådgivning inden for byggebranchen og kan hjælpe jer med at nå succesfulde resultater. Vi lægger stor vægt på kvalitet og tryghed i vores opgaver og vil altid gøre vores kunder tilfredse.

Hos os får du en kvalitets- og uvildig kvalitetssikring. Kontakt os for at få hjælp til dit næste byggeprojekt og lad os sammen sikre et vellykket resultat.

Hvorfor vælge os ?

Byggebranchen oplever en stigende vækst, og der er derfor mange byggesagkyndige at vælge imellem. Når man skal vælge en byggesagkyndig, er det primære formål at opnå tryghed gennem hele byggeprocessen.

Det er derfor afgørende at vælge en byggesagkyndig med erfaring, ro og tid til at guide jer igennem hele forløbet og samtidig holde nøje øje med byggeriet undervejs. Når I indgår aftale om kvalitetssikring med os, er vores vigtigste opgave at fjerne bekymringerne, der følger med at bygge en ny bolig. Vi sikrer også, at I modtager jeres nye bolig på et godkendt niveau i forhold til eventuelle fejl og mangler.

Med mere end 15 års erfaring og mere end 5000 huse byggede kan vi svare på de fleste spørgsmål. Vi har byggede for alle de store “Hus Compagniet, Milton, Hybel og Eurodan-huse. Så tag fat i os, hvis i har brug for kvalitetssikring og lad os guide jer igennem hele processen med tryghed og erfaring.