Nybyg

Få tryghed når I skal bygge nyt

Nybyg

Vi bygger din nye bolig

Siden 2010 har vi i samarbejde med en række af landets største og bedste husbyggere indfriet danskernes drømme om moderne, energivenlige og funktionelle boliger. Som professionel tømrervirksomhed med mere end 200 ansatte, står vi bag byggeri af alt fra kreative rækkehuse, typehuse til store arkitekttegnede villaer.

Som fast samarbejdspartner og underleverandør tilbyder vi en effektiv og kvalitetsbevidst byggeproces med fokus på det gode håndværk.

Vi lægger vægt kvalitet, derfor har vi bl.a. den samme byggeleder og byggerådgiver tilknyttet igennem hele processen. Det giver både en tryg og effektiv byggeproces.

Danmarks førende husbygger

Vi har en klar ambition om, at være Danmarks førende tømrervirksomhed inden for byggeri af huse der matcher danskerne boligdrømme.

Vi er professionelle, ambitiøse og efterlever sunde værdier og holdninger for et solidt håndværk. Vi knokler hver eneste dag med en fælles ambition om, at blive Danmarks førende virksomhed inden for byggeri af private boligere. Med daglig opførelse af 4-5 huse er vi rigtig godt på vej.

Vores store erfaring og kompetente medarbejdere gør det muligt at tilbyde en effektiv og kvalitetsbevidst byggeproces med fuld tryghed gennem hele byggeriet.

Samarbejdspartnere er vejen til succes!

Hos Tømrermester Bo Filtenborg Borup ApS har vi altid valgt de rigtige samarbejdspartnere for at opnå de bedste resultater.

At vælge den rigtige samarbejdspartner er lidt ligesom at vælge sin partner i privatlivet. Du har brug for en personlighed, du svinger med og deler holdninger med, men I må ikke være for ens. Det optimale er, hvis I dækker hinandens svage punkter og kan afbalancere hinanden.

Sådan har vi det også i vores partnerskab hos  Tømrermester Bo Filtenborg Borup Aps –  På den måde driver vi hinanden frem, og kan sætte de spørgsmålstegn ved strategien, som vi ikke ville få frem, hvis vi bare var kopier af hinanden

Nedenfor se nogen af vores bedste samarbejdspartner.

VI ER ALTID PÅ UDKIG EFTER FLERE!