Nybyg

Få tryghed når I skal bygge nyt

Nybyg

Vi bygger din nye bolig

Siden 2010 har vi i samarbejde med en række af landets største og bedste husbyggere indfriet danskernes drømme om moderne, energivenlige og funktionelle boliger. Som professionel tømrervirksomhed med mere end 200 ansatte, står vi bag byggeri af alt fra kreative rækkehuse, typehuse til store arkitekttegnede villaer.

Som fast samarbejdspartner og underleverandør tilbyder vi en effektiv og kvalitetsbevidst byggeproces med fokus på det gode håndværk.

Vi lægger vægt kvalitet, derfor har vi bl.a. den samme byggeleder og byggerådgiver tilknyttet igennem hele processen. Det giver både en tryg og effektiv byggeproces.

Danmarks førende husbygger

Vi har en klar ambition om, at være Danmarks førende tømrervirksomhed inden for byggeri af huse der matcher danskerne boligdrømme.

Vi er professionelle, ambitiøse og efterlever sunde værdier og holdninger for et solidt håndværk. Vi knokler hver eneste dag med en fælles ambition om, at blive Danmarks førende virksomhed inden for byggeri af private boligere. Med daglig opførelse af 4-5 huse er vi rigtig godt på vej.

Vores store erfaring og kompetente medarbejdere gør det muligt at tilbyde en effektiv og kvalitetsbevidst byggeproces med fuld tryghed gennem hele byggeriet.