Nybyg

Få tryghed når I skal bygge nyt

Nybyg

Vi bygger din nye bolig

Siden 2010 har vi i samarbejde med bla. HusCompagniet indfriet danskernes drømme om moderne og funktionelle boliger. Som professionel tømrervirksomhed med mere end 190 ansatte, står vi bag byggeri af alt fra kreative rækkehuse til store arkitekttegnede villaer.

Som fast samarbejdspartner og underleverandør til HusCompagniet kan vi i dette samarbejde tilbyde en effektiv og kvalitetsbevidst byggeproces med fokus på det gode håndværk.

Når I vælger HusCompagniet og Tømrermester Bo Filtenborg Borup ApS som leverandør, bliver I tilknyttet den samme byggerådgiver og byggeleder igennem hele processen. Det giver både en tryg og effektiv byggeproces.

Danmarks førende husbygger

Vi har en klar ambition om, at være Danmarks førende tømrervirksomhed inden for byggeri af huse der matcher danskerne boligdrømme.

Vi er professionelle, ambitiøse og efterlever sunde værdier og holdninger for et solidt håndværk. Vi knokler hver eneste dag med en fælles ambition om, at blive Danmarks førende virksomhed inden for byggeri af private boligere. Med daglig opførelse af 4-5 huse i samarbejde med HusCompagniet A/S er vi rigtig godt på vej.

Vores store erfaring og kompetente medarbejdere gør det muligt at tilbyde en effektiv og kvalitetsbevidst byggeproces med fuld tryghed gennem hele byggeriet.

Samarbejde med HusCompagniet A/S

Tømrermester Bo Filtenborg Borup ApS er valgt som underentreprenør for byggefirmaet HusCompagniet A/S, der siden 2010 har bygget drømmehuse til danskerne.

I 2007 startede samarbejdet mellem Tømrermester Bo Filtenborg Borup Aps og typehusfirmaet Interbyg. Typehusfirmaet FM-Søkjær og Interbyg blev i september 2010 slået sammen og fik navnet HusCompagniet. HusCompagniet opfører mere end 2000 huse om året i Danmark, som Tømrermester Bo Filtenborg Borup ApS er underentreprenør på. HusCompagniet er dermed vores største kunde og samarbejdspartner.

HusCompagniet leverer altid kvalitet til tiden, og til fornuftige priser. Vi er stolte af vores samarbejde.

Læs mere om huscompagniet her.