Samarbejde

Vi tror på et godt samarbejde

Samarbejde

Den rette rådgivning

Siden 2010 har vi  indfriet danskernes drømme om moderne og funktionelle boliger. Som professionel tømrervirksomhed med mere end 190 ansatte, står vi bag byggeri af alt fra kreative rækkehuse til store arkitekttegnede villaer.

Årets husbygger

Vi ved, at nybyggeri handler om et godt samarbejde med tryghed i byggeprocessen. Vores faste samarbejde gennem mere end 10 år har resulteret i et stærkt og godt produkt med mange tilfredse kunder landet over. HusCompagniet er kåret som “Årets husbygger” hele 5 år i træk, og kan stolt fremvise Danmarks mest tilfredse kunder på bla. Trustpilot og Anmeld Håndværker.

Samarbejdspartnere er vejen til succes!

Hos Tømrermester Bo Filtenborg Borup ApS har vi altid valgt de rigtige samarbejdspartnere for at opnå de bedste resultater.

At vælge den rigtige samarbejdspartner er lidt ligesom at vælge sin partner i privatlivet. Du har brug for en personlighed, du svinger med og deler holdninger med, men I må ikke være for ens. Det optimale er, hvis I dækker hinandens svage punkter og kan afbalancere hinanden.

Sådan har vi det også i vores partnerskab hos  Tømrermester Bo Filtenborg Borup Aps –  På den måde driver vi hinanden frem, og kan sætte de spørgsmålstegn ved strategien, som vi ikke ville få frem, hvis vi bare var kopier af hinanden

Nedenfor se nogen af vores bedste samarbejdspartner.

VI ER ALTID PÅ UDKIG EFTER FLERE!