Samarbejde

Vi tror på et godt samarbejde

Samarbejde

Den rette rådgivning

Siden 2010 har vi i samarbejde med bla. HusCompagniet A/S indfriet danskernes drømme om moderne og funktionelle boliger. Som professionel tømrervirksomhed med mere end 190 ansatte, står vi bag byggeri af alt fra kreative rækkehuse til store arkitekttegnede villaer.

Som fast samarbejdspartner og underleverandør til HusCompagniet kan vi i dette samarbejde tilbyde en effektiv og kvalitetsbevidst byggeproces med fokus på det gode håndværk.

Årets husbygger

Vi ved, at nybyggeri handler om et godt samarbejde med tryghed i byggeprocessen. Vores faste samarbejde gennem mere end 10 år har resulteret i et stærkt og godt produkt med mange tilfredse kunder landet over. HusCompagniet er kåret som “Årets husbygger” hele 5 år i træk, og kan stolt fremvise Danmarks mest tilfredse kunder på bla. Trustpilot og Anmeld Håndværker.

Samarbejde med HusCompagniet A/S

Tømrermester Bo Filtenborg Borup ApS er valgt som underentreprenør for byggefirmaet HusCompagniet A/S, der siden 2010 har bygget drømmehuse til danskerne.

I 2007 startede samarbejdet mellem Tømrermester Bo Filtenborg Borup Aps og typehusfirmaet Interbyg. Typehusfirmaet FM-Søkjær og Interbyg blev i september 2010 slået sammen og fik navnet HusCompagniet. HusCompagniet opfører mere end 2000 huse om året i Danmark, som Tømrermester Bo Filtenborg Borup ApS er underentreprenør på. HusCompagniet er dermed vores største kunde og samarbejdspartner.

HusCompagniet leverer altid kvalitet til tiden, og til fornuftige priser. Vi er stolte af vores samarbejde.

Læs mere om huscompagniet her.