Om os

Professionelt byggeri siden 2007

Om os

Tømrermester med stor erfaring

Mere end 190 dygtige medarbejdere er hver dag beskæftiget hos Tømrermester Bo Filtenborg Borup ApS med fokus på kvalitet og solidt håndværk.

Vi er en tømrer- og entreprenørvirksomhed der gør boligdrømme til virkelighed.

Vi er professionelle, ambitiøse og efterlever sunde værdier og holdninger for et solidt håndværk. Vi knokler hver eneste dag med en fælles ambition om at blive Danmarks førende virksomhed inden for byggeri af private boligere.

Vores store erfaring og kompetente medarbejdere gør det muligt at tilbyde en effektiv og kvalitetsbevidst byggeproces med fuld tryghed gennem hele byggeriet.

 • 2007

  Bo Filtenborg stifter Tømrermester Bo Filtenborg Borup ApS

 • 2008

  De første 20 huse bliver bygget i Danmark

  2008

 • 2010

  Interbyg og FM-Søkjær bliver til HusCompagniet A/S

 • 2012

  Virksomheden beskæftiger 74 ansatte og bygger 174 huse

  2012

 • 2013

  Tömrermester Bo Filtenborg Borup AB bygger 270 huse i Sverige

 • 2016

  Virksomheden udvides i samarbejde med HusCompagniet til Tyskland under Tömrermester Bo Filtenborg Borup GmbH

  2016

 • 2020

  Tæt samarbejde med HusCompagniet og beskæftiger nu 190 medarbejdere

 • I dag

  Fokus på det danske marked. Opfører 4-5 huse om dagen

  I dag

Vælg den rette samarbejdspartner

Vores unikke samarbejde med HusCompagniet A/S giver jer tryghed, når I skal vælge et byggefirma til jeres drømmebolig. Vi er specialister i opførelse af moderne nybyggeri, og kan med vores store erfaring sikre en effektiv byggeproces.

Hos Tømrermester Bo Filtenborg Borup ApS har vi samlet et stort team af passionerede og dygtige fagfolk – alle med en klar ambition om at levere et gedigent håndværk, hvor kvalitet og korrekt udførelse af opgaverne altid er højt prioriteret.

Vores hovedkontor er beliggende i Ventrupparken 10, 2670 Greve.

Samarbejdspartnere er vejen til succes!

Hos Tømrermester Bo Filtenborg Borup ApS har vi altid valgt de rigtige samarbejdspartnere for at opnå de bedste resultater.

At vælge den rigtige samarbejdspartner er lidt ligesom at vælge sin partner i privatlivet. Du har brug for en personlighed, du svinger med og deler holdninger med, men I må ikke være for ens. Det optimale er, hvis I dækker hinandens svage punkter og kan afbalancere hinanden.

Sådan har vi det også i vores partnerskab hos  Tømrermester Bo Filtenborg Borup Aps –  På den måde driver vi hinanden frem, og kan sætte de spørgsmålstegn ved strategien, som vi ikke ville få frem, hvis vi bare var kopier af hinanden

Nedenfor se nogen af vores bedste samarbejdspartner.

VI ER ALTID PÅ UDKIG EFTER FLERE!