Gå til hoved-indhold

Tømrermester Bo Filtenborg Borup ApS

Tømrermester Bo Filtenborg Borup ApS er en nytænkende og professionel tømrervirksomhed, som bygger på sunde gamle værdier og holdninger for godt håndværk.

Vi er stolte af vores firma. Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere trives på arbejdspladsen, at de er glade for den type arbejde, som vi laver. Dette kommer til udtryk gennem deres arbejde.

De ansatte

I 2007 stiftede Bo sin egen virksomhed. I løbet af sit første år voksede virksomheden med en mand mere. Herefter greb det om sig og med en dynamisk vækst blev det til 74 ansatte i 2012. I dag beskæftiger Bo Filtenborg Borup ApS 190 ansatte fordelt i 3 selskaber og i Danmark, Sverige og Tyskland.

Huse bygget i 2017:

  • 412 huse blev bygget i Danmark
  • 45 huse blev bygget i Sverige
  • 65 huse blev bygget i Tyskland

Bygherrer i flere lande

I 2007 startede Bo selv med at udføre service for Interbyg. I september 2010 blev Interbyg slået sammen med typehusfirmaet FM-Søkjær og fik navnet HusCompagniet.

Igennem årene blev der bygget flere og flere huse. I 2008 byggede Bo Filtenborg Borup ApS de første 20 huse sammen med HusCompagniet, i 2012 blev der bygget 174 stk. og i 2013 blev der bygget 340 huse i Danmark.

I januar 2013 startede Bo et svensk selskab, Tömrermester Bo Filtenborg Borup AB, som varetager opførelsen af HusCompagniets huse i Sverige. Hovedsædet er beliggende på Näsbyholm Gods i Skurup. Det svenske selskab er uafhængigt af Tømrermester Bo Filtenborg Borup ApS. Det svenske selskab har siden start bygget mere end 270 huse i Sverige.

I 2016 startede Bo et tysk selskab, Tömrermester Bo Filtenborg Borup GmbH, som varetager en del af de huse HusCompganiet skal opføre i Tyskland. Hovedsædet er beliggende Lindenplatz 5, 24582 Bordesholm. Det tyske selskab er ligeledes uafhængigt af Tømrermester Bo Filtenborg Borup ApS.

Tømrermester Bo Filtenborg Borup ApS bygger kun for Huscompagniet i Danmark, Sverige og Tyskland og i dag opføres der 2000 huse om året.

Direktører

Bo Filtenborg Borup er administrerende direktør for alle tre virksomheder.

Thomas Poulsen er direktør for Tømrermester Bo Filtenborg Borup ApS. Thomas har været en del af firmaet siden 2010.

Michael Lange Christensen er direktør i Tömrermester Bo Filtenborg Borup AB. Michael har arbejdet sammen med Bo siden 2007.

Rasmus Ussing er direktør for Filtenborg Entreprise ApS. Rasmus varetager alle andre opgaver end nybyg for HusCompagniet. Rasmus har været en del af firmaet siden 2010.

Hovedkontor i Ringsted

Vores hovedkontor, lager og værksted er beliggende på
Næstvedvej 356, 4100 Ringsted, ved Superdæk.

Udover vores kontor i Ringsted har Tømrermester Bo Filtenborg ApS kontor i Sverige og Tyskland.