Om os

Professionelt byggeri siden 2007

Om os

Tømrermester med stor erfaring

Mere end 190 dygtige medarbejdere er hver dag beskæftiget hos Tømrermester Bo Filtenborg Borup ApS med fokus på kvalitet og solidt håndværk.

Vi er en tømrer- og entreprenørvirksomhed der – gennem nordens største husbygger, HusCompagniet A/S, – gør boligdrømme til virkelighed.

Vi er professionelle, ambitiøse og efterlever sunde værdier og holdninger for et solidt håndværk. Vi knokler hver eneste dag med en fælles ambition om at blive Danmarks førende virksomhed inden for byggeri af private boligere. Med daglig opførelse af 4-5 huse i samarbejde med HusCompagniet A/S er vi rigtig godt på vej.

Vores store erfaring og kompetente medarbejdere gør det muligt at tilbyde en effektiv og kvalitetsbevidst byggeproces med fuld tryghed gennem hele byggeriet.

 • 2007

  Bo Filtenborg stifter Tømrermester Bo Filtenborg Borup ApS

 • 2008

  De første 20 huse bliver bygget i Danmark

  2008

 • 2010

  Interbyg og FM-Søkjær bliver til HusCompagniet A/S

 • 2012

  Virksomheden beskæftiger 74 ansatte og bygger 174 huse

  2012

 • 2013

  Tömrermester Bo Filtenborg Borup AB bygger 270 huse i Sverige

 • 2016

  Virksomheden udvides i samarbejde med HusCompagniet til Tyskland under Tömrermester Bo Filtenborg Borup GmbH

  2016

 • 2020

  Tæt samarbejde med HusCompagniet og beskæftiger nu 190 medarbejdere

 • I dag

  Fokus på det danske marked. Opfører 4-5 huse om dagen

  I dag

Vælg den rette samarbejdspartner

Vores unikke samarbejde med HusCompagniet A/S giver jer tryghed, når I skal vælge et byggefirma til jeres drømmebolig. Vi er specialister i opførelse af moderne nybyggeri, og kan med vores store erfaring sikre en effektiv byggeproces.

Hos Tømrermester Bo Filtenborg Borup ApS har vi samlet et stort team af passionerede og dygtige fagfolk – alle med en klar ambition om at levere et gedigent håndværk, hvor kvalitet og korrekt udførelse af opgaverne altid er højt prioriteret.

Vores hovedkontor er beliggende i Ventrupparken 10, 2670 Greve.

Samarbejde med HusCompagniet A/S

Tømrermester Bo Filtenborg Borup ApS er valgt som underentreprenør for byggefirmaet HusCompagniet A/S, der siden 2010 har bygget drømmehuse til danskerne.

I 2007 startede samarbejdet mellem Tømrermester Bo Filtenborg Borup Aps og typehusfirmaet Interbyg. Typehusfirmaet FM-Søkjær og Interbyg blev i september 2010 slået sammen og fik navnet HusCompagniet. HusCompagniet opfører mere end 2000 huse om året i Danmark, som Tømrermester Bo Filtenborg Borup ApS er underentreprenør på. HusCompagniet er dermed vores største kunde og samarbejdspartner.

HusCompagniet leverer altid kvalitet til tiden, og til fornuftige priser. Vi er stolte af vores samarbejde.

Læs mere om huscompagniet her.