Entrepriser

Hoved- & fagentreprise

Entrepriser

Byggeri fra A-Z

Vi har gjort det nemt, enkelt og overskueligt når I skal bygge nyt.

Med en komplet hovedentreprise undgår I koordinering af de forskellige faggrupper inden for professionelt byggeri. Via løbende byggemøder og en tæt dialog med bygherrer, kan vi sikre jer en tryg og effektiv byggeproces fra A-Z.

Med Tømrermester Bo Filtenborg Borup ApS som jeres hovedentreprenør er I sikret professionel rådgivning i alle byggeriets facetter. Vi deler gerne ud af vores store erfaring, og vejleder jer til optimale løsninger og materialevalg.

Går I med byggetanker? Kontakt os for en uforpligtende snak om jeres ønsker og boligdrømme.

Filtenborg Entreprise ApS

Igennem vores datterselskab Filtenborg Entreprise ApS udfører vi hoved- og fagentrepriser indenfor nybyggeri, renovering og tilbygninger for private boligejere.

Vi har samlet et stort team af passionerede og dygtige fagfolk – alle med en klar ambition om at levere et gedigent håndværk, hvor kvalitet og korrekt udførelse af opgaverne altid er højt prioriteret.

Når husdrømme bliver til drømmehuset

Vi har stor ekspertise inden for funktionelle og moderne byggerier, og har de seneste år indfriet mange hus- og boligdrømme. Uanset om I drømmer om at bygge nyt eller udvide jeres eksisterende boligareal, så hjælper vi jer godt i mål med boligdrømmen.

I er meget velkommen til at kontakte os hvis I ønsker professionel rådgivning samt vores bud på optimal udnyttelse af jeres bolig med en hoved- eller fagentreprise.

Få inspiration til jeres drømmebolig og oplev konkrete eksempler på kvalitetsbevidst byggeri med Tømrermester Bo Filtenborg Borup ApS som jeres hovedentreprenør.

Samarbejde med HusCompagniet A/S

Tømrermester Bo Filtenborg Borup ApS er valgt som underentreprenør for byggefirmaet HusCompagniet A/S, der siden 2010 har bygget drømmehuse til danskerne.

I 2007 startede samarbejdet mellem Tømrermester Bo Filtenborg Borup Aps og typehusfirmaet Interbyg. Typehusfirmaet FM-Søkjær og Interbyg blev i september 2010 slået sammen og fik navnet HusCompagniet. HusCompagniet opfører mere end 2000 huse om året i Danmark, som Tømrermester Bo Filtenborg Borup ApS er underentreprenør på. HusCompagniet er dermed vores største kunde og samarbejdspartner.

HusCompagniet leverer altid kvalitet til tiden, og til fornuftige priser. Vi er stolte af vores samarbejde.

Læs mere om huscompagniet her.