Bogholder

Bogholder

Vi søger en dygtig bogholder – vil du være med på holdet?

Tømrermester Bo Filtenborg Borup ApS

Vi er stolte af vores firma og de mere end 190 dygtige medarbejdere, vi beskæftiger hver dag. Vi er et team. Vi er makkere. Vi stoler på hinanden. Det har altid været vigtigt for os, at vores ansatte trives på arbejdspladsen, men også bliver udfordret med spændende og nye opgaver, så vi konstant kan være i udvikling både personligt og som virksomhed.

Vi har siden 2007 samarbejdet og bygget for HusCompagniet A/S, som opfører mere end 2000 huse om året, og som er vores største kunde og samarbejdspartner. Milton Huse A/S er endnu en af vores solide samarbejdspartnere. Et landsdækkende familieforetagende, som bygger mere end 1500 enheder om året. Derfor har vi travlt hele vejen rundt – også i vores administration.

Vi søger en dygtig bogholder til en fuldtidsstilling, da vores nuværende arbejdskraft desværre har valgt at gå på pension. Du vil få en central rolle med fokus på kreditorbogholderi og udarbejdelse af løn til vores timeansatte (ProLøn). Stillingen indeholder endvidere administrative opgaver, der hører til økonomiafdelingen. Du vil få en bred kontaktflade både internt i organisationen og med kunderne.

Du skal kunne trives i en meget administrativ stilling og skal kunne evne at balancere din omhyggelighed og ordenssans med effektiv eksekvering i en selvstændig og vigtig stilling, hvor du er en af firmaets nøglemedarbejdere. Du vil indgå i et mindre team bestående af 3 medarbejdere. I alt er vi 11 faste medarbejdere i administrationen, som du skal samarbejde med. Omgangstonen er uformel, frisk og uhøjtidelig.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte økonomichef Linda Hesselmark på tlf.: 28 49 86 36.

Vi ser frem til at høre fra dig.